9 Januari

Måndag!

Då är man på jobbet igen efter en lite längre helg =) går man hem snart och ska hämta gullhjärtarna på dagis. Novelia var lite ledsen i morse när jag lämnade men säkert för hon vart ledig ett tag. Efter jobb blir det inte att vara ute iallafall då det är is kallt vi är ju inte van med den här kylan än =P men det skulle bli varmare igen tydligen.. Ska väl ut på en löptur eller spinning får se vad som lockas efter maten. Isterband och stuvad potatis står på tur sandgatans favoritmat..

Gårdagen söndag, så myste vi bra länge på morgonen sedan tog vi en lång promenad efter lunch. När vi kom tillbaka var det dax att bege sig ner på hoforshallen för badkalas som Filippa och Texas hade och det var ju super mysigt att kunna ha kalas där. Tindra trivdes som fisken i vattnet hon prata om det länge in på kvällen att hon åkte rutchkana och åt maränger =P. Ska nog sno iden sen när tindra fyller nästa år tror ja för nu i år vela hon bjuda hem lite kompisar. Bara 20 dagar kvar till stumpans födelsedag;D Kvällen var lugn soffläge och film.

Beställd kläder åt Tindra hoppas hon hinner få dom tills hon fyller. vette tusan vad man ska köpa åt henne då de fick 1000 julklappar.. hmmm är sugen på dessa möbler


 
Läxförvaring Krona Kids Concept

Barnkök, Rosa
Kika In http://www.traotto.se/




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0