29 Januari

Det är ingen vanlig dag det är Tindras födelsedag hurra hurra hurra ;D Hon har verkligen vart på topp hela dagen lång =)

Den började 07:00 i morse började pussa på mig och sa mama ska inte du gå ner haha,. jag tassa ner och gjorde ordning en macka med kaviar på ett glas oboy tände 3 ljus. Tog med alla paket och sjöng ja må du leva ;D vilken lycka vi fick se i henne ;D Blåste ut ljusen och öppnade paket som bland annat bestod av en cd spelare och skivor, kläder, dansskorna fick hon tidigare i veckan för hon ska gå på show kidz som börjar v6. Vi gick ner och bakade bullar och chokladbollar, fick hjälp av födelsedagsbarnet. Novelia sov på soffan hon för hon var febrig, det var efter 1,5 års sprutan tror ja. Inge feber sen 3.  Allt folk kom klockan 2 och paket på paket en överlycklig Tindra ;D fikat var gott och tårtan med;D. Tindra slocknade 18:00 i dag, bra de för dom ska upp till dagis i morgon, Novelia somna strax där efter..

Lördagen i går så myste vi hela dagen medans pappa jobbade hela dagen. Vi började med massa lek, lunch promenad sova, sedan kolla på kusin julias match som dom vann hejja dom är så duktiga ;D Sedan bada vi och basta.. Åkte sedan upp till syster och färggade hår på henne. soffhäng resten av kvällen med godis..

Bilder från i dag







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0