13 Februari

I dag fyller mosters lilla (stora) tjej tonåring, helt otroligt. var inte länge sen jag bar runt på henne och busade, klädde jämt ut henne när hon var bebis ;D Grattis till henne. Vi firade henne i går och hennes pappa och god fika fick vi...

Helgen har vart helt underbar, fint väder och friska glada barn ;D

Fredags kväll blev det mat och mys i muntebo, barnen somnade i bilen hem så fick man bära upp dom i sina sängar sen ;D.

Lördags kväll var vi upp lite längre upp på gatan till syster m familj och kika melodifestivalen åt mat ;D Barnen dansade som galningar och häll låda tills nästan 22. =P Har sån rolig film på dom när de dansar loss så kul att ha kvar när de blir större och vill kika på det..

Sovmorgon fick jag i går, vi lära ju gå upp efter 8 för vi skulle ju i väg på showkidz. Novelia fick följa med hon med och som hon tyckte det var kul synd att hon inte är 2 då hade hon fått vart med, men om 4 mån blir hon 2 år ;D.. Tindra var så söt i sin balerinakjol och rosa skor. lägger upp bilder sen. Jag tyckte också det var kul att dansa och Tindra var super duktig. Hade hela dagen framför oss, väckte upp pappan efter sitt natt pass, så drog vi ut i fin vädret eller jag gick ju först runt hammarn så dom fick sova så sola jag lite mot husväggen, Per fixa lite med bilen. Vi åkte sedan till malmjärn ;D Sedan åkte vi på kalas.. Tog mig en dryg löptur i snabbt tempo efter pizzan vi åt =P Fortsatte kvällen i soffan och jaa lite godis på det haha..

Måndag i dag ..

Jobbar i vanlig ordning, lämnade barnen till dagis i morse de var så laddad för dagis var ju nstan 1 vecka sen dom var där.. Ska hämta dom slutar efter 2 och jag har bilen så det blir kanon. Ser ut att bli fint väder så vi r nog ute ett tag. Ska springa med fotbolls laget på kvällen sen..

Jag har 2 biljetter till melodifestivalen på lördag ;D ska bli så kul att gå jag och mamma blir det..

¨

Här har ni ett recept på Lax med feta ost täcke



4 st laxfiler
2 burkar creme fraish
1 st feta ost
Krydda med valfria kryddor

Blandra bara i hop creme fraisch och feta ost och häll över laxen och in i ugnen ;D super gott och enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0