9 Februari

Lugna gatan här hemma, då Novis sover och jag har en tid för mig själv =)
Onsdag och det är mitt i veckan har inte alls så stora planer i dag utan den ser väl ut som igår ungefär, lunch, promenad, hämta barn, fika, ut och leka. =) Igår åkte vi bob med Malin och Anton innan papporna kom hem från jobbet, finns ju inte direkt så barnvänliga pulkabackar här omkring utan vi bestämde oss för en bob/pulka dag i backen på söndag och grilla korv, vi ska höra med fler som vill följa med alltid trevligt ;D

I dag har jag studerat min stavning noga då Per klaga igår och sökte på google efter hjälp med svenska språket och var på väg att skicka iväg ett mail till ett bolag och hans sambo kunde få en plats hos er och få hjälp med stavning!!! Rolig han är va, haa jag är bara slarvig och läser inte igenom vad jag skrivit.
Hade ju Godkänt i alla svenska kurser och klara av 1,5 år på högskola också =P så dålig är jag nog inte men jag kan inte förstå i dag hur jag kunde ha VG i engelska då jag kanppt kan någonting i dag, fick ju prova när vi var i Spanien att prata men herregud så knackigt.

Hoppas min H&M beställning kommer snart vill ju ha mina nya kläder och träningskläder ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0