20 Februari

Söndag!

rätt skön söndag då vi är väldigt sega =P pyamas på nyss ätit frukost och nu bara slappa. Händer inte mycket i dag inte det är ju så fruktansvärt kallt ute annars hade vi ju tagit den vanliga utflyckten med korv grillning.

Igår var vi hem till anna och ante och jag har sån tur att träffat en sån fin vän som vela klippa mitt tråkiga hår =) Jag blev jätte nöjd och det är så skönt när håret är fresh =) Hon hade även bakat jätte goda semlor och kladdkaka. Barnen lekte för fulla muggar och rev i allt det var nog sockerkicken som kom där. papporna spelade wii =P Tack för en super trevlig dag.

kvällen avslutades på andra sidan staketet hos grannarna där det bjöds på tacogratäng och det var hur gott som hellst.

Jag som trodde det skulle bli lugnt i dag men ack så fel jag hade haha, Per har börjat byta fönstret inne på toan, härligt att få de gjort. Nu när han väl börjat så vet jag hur det blir det blir full fart hela dagen med allt.  Fotbolls träning blir det i kväll är så sugen att vara med att träna, jag tycker det tar aldeles för mycket tid med matcher och så men får se jag kanske fastnar för fotbollen igen. jag har ju spelat sen jag var 8 år och vissa år gått väldigt bra. tror jag vart borta i 2 år nu från fotbollen kanske är dax för ett genombrott?? roligt också när så många gamla ska börja igen.

Men titta vad jag hitta för kort på Tindra när hon var 8 månader, så har jag knäppt på Novelia med samma kläder och haklapp




Kommentarer
Postat av: madde

Jaaa Gabbe börja spela igen!! :) Jag har börjat fast vi åkte på magsjuka i fredags så det blev inget för mig idag.. Men fasen va skoj om fler "gamlingar" börjar igen ;)

2011-02-20 @ 19:26:41
URL: http://maddehallstensson.blogg.se/
Postat av: Anna

Men gud så söta de är!

2011-02-21 @ 09:45:49
URL: http://annalindhs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0