9 December

Fredag!!! =)

Härligt väder ;D blir nog att bygga snögubbe när jag kommer hem från jobbet. Blir nog mest att jag bygger och tjejerna hjälper till.. Härligt med Fredag, man vaknar upp med ett leende på läpparna och Tindra sov som en stock försökte väcka henne flera gånger men sen så full fart =) Novelia vakna när jag gick ner för trappen.. Dom är på dagis nu sötnosarna nu har dom vart ledig i några dagar så de har saknat dagis och kompisarna. Tindra sakna Lina sa hon (fröken)..

Ska baka dummlekaka och cheese cake med innan jag drar till Storvik för tjejmiddag hos Elin.. ska bli kul att träffas igen bästaste tjejerna elin och jessica. Så får man ju nosa på lite bäbis Thilda ;D  I morgon är det kalas på sandgatan 7. baka bullar och saffranskaka sen så är det klart...  Tindra var överlycklig i dag när vi berätta att Filippa ska komma och leka i kväll. Per får ha mys kväll hemma han med massa barn ;D

I morgon efter kalasandet blir det middag med grannarna. Ska grilla mitt i vinter kanon... ;D

Gårdagen var vi på tomtekväll, mysigt att vi har sånt i Hofors, men det var lite kallt. vi vann två paket och gav teckning till tomten så fick dom hemst äckligt godis =P Vi gick med Mormor och moster med barn.. Köpte bara korv sen åkte vi hem och sov. Barnen var riktigt trötta.



Kommentarer
Postat av: Elin

Ja med!! :))

Allt som är med på bilden där har jag handlat hem wihoo gottfreda! ;p Å idol lär vi ju ska se med!! :)

2011-12-09 @ 11:05:44
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0