21 December

Onsdag ;D

Bara denna dag och morgondagen kvar att jobba sen är jag lite jul ledig. =) börjar 29:onde igen..  jobbar 2 dagar sen är det helg igen ;D Ledighet är något som man behöver så man kan komma tillbaka med ny energi igen för 2012. I dag på jobbet ska vi ha julklappsbyte får se vad man får för något.

Igår satt jag i mitt löshår belv några ljusa för längdens skulle och några röda syster var snäll och hjälpte mig. Hann inte med så mycket i går, tvätta lite tog en solning och body pump pass. Gick och la mig i tid i går. Pigg och allert i dag jajamen.. Planer för i dag, ta in den super fina granen som Per hämta och fixa den. En till solning och löpning, och bara massa mys.. Tjejerna är på dagis i dag och var super taggad i morse för att gå dit då de vart ledig så länge. Dom går också bara 2 dagar sen är de ledig igen. Jullov vi ska hitta på så mycket som möjligt.

Snart är det julafton åhh jag är som ett litet barn. Med höga förväntningar som bjuder julen där till.  God mat och får umgås med nära och kära och se barnens miner när de öppnar julklapparna då mår man som bäst =)


Kommentarer
Postat av: Elin

Tänkte komma förbi på jobbet i morgon först men nu har Thilda fått feber :/ Å har ni hemgångsmål så vill ni väl i allafall jobba på :)

Vi får titta in i januari istället.

Kraaaaamis

2011-12-21 @ 20:20:18
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0