16 Augusti

Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Och i dag har det jobbats i vanlig ordning, haft besök av barnens moster och kusiner, Jag och Tindra var ner och handlade kvällens middag som fick bli taco gratäng ;D löptur med mamma och det var väldigt trötta ben i dag efter gårdagens pääärrss.. träffade ju familjen huggorm i backen i går gud så rädd jag blev och sprang i luften tänk om man hade blivit biten, syster som var längre upp i backen vände och gick upp igen och ner för en annan backe haha.. Träning fick vi och det var huvudsaken.

barnen sover sen en tid tillbaka de är väldigt trötta nu på kvällarna efter att fått gått upp kl 7 och sen vart till dagis till 14. i morgon får dom sovmorgon då ska Per lämna till lunch och jag hämtar vid 3 tiden. Bra när Per har eftermiddagrna.

paketen från ellos och H&M hämtades ut också och väldigt kul med nya kläder även fast det inte var till mig =P ska väl bli lite höst/vinter kläder i min garderob också. Ny vinterjacka måste inköpas men sånt orkar man ju inte tänka på nu för det är väl fortfarande sommar?? Har dåligt samvete att man inte tagit vara på sommaren som man önska som att sitta ute lite längre på kvällarna på altan, picknikar med mera men får ta det nästa sommar då är barnen större och klarar sig mer själv.

diskmaskinen måste repararas grrrrrrrr åkte på handdisk i dag =(

I morgon ska jag vara pigg och utvilad tänkte jag inte lägga mig så sent.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaaa visst är det tråkigt att redan börja fundera på vinterkläder! Jag har gjort samma sak.. Det är ju faktiskt fortfarande sommar !

2011-08-16 @ 21:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0