14 September

Godmorgon!

Har lite lyx nu känner ja, Tindra är på dagis, Novelia sover och jag ligger i sängen jätte skönt och hoppas på att hon sover ett bra tag ;D Men jag känner alla måsten närjag ligger här, tvätten nere i källaren ska upp och vikas, städa övervånigen är behövligt då det har blivit massa spån och damm =P

Grymm träningsvärk sen gårdagens spinning, i dag blir det zumba för att mjuka upp sig lite =) För övrigt i dag blir det promenad efter lunch som vanligt. Skulle vilja börja måla på ombyggda byrån, hatthylla och skohylla men jag är så dålig på de där det ska ju färgsprutas nu för tiden för bästa resultat för möblerna uppe blev kanon fina med färgspruta. Måla med pensel blir inte lika fint, som vi gjorde med soffbordet och det är inte snyggt.

Hur går det med renoveringen då? joo vi går runt på spackel golv än så länge, vi ska ta en tur ner till västerås för att hämta hem klinkers och panel för de vi vela ha finns bara där närmast =P kul med en lite biltur. Vill få färdigt den här gaderoboben uppe så man kan börja hänga upp alla kläder,skor, väskor och liknande. meeen tiden räcker aldrig till med 2 små det tar den tid det tar. Prioterar annat hela tiden men det är lite synd för i övrigt är sovrummet klartoch golv uppe i hall lagt så saknas det lister mm ute där. Gud så trött man bli man vill bara bli klar =) och bara få gå runt och njuta att det är klart,men blir man helt klar???

jaja kort ska det knäppas på Novelia så dom passar in på dopkortet vi valt ut altså bakrund ;D

"många läsk i backen nu"


Kommentarer
Postat av: thyran

Men taack =)

Jaa de skulle vara nått de å få jobba med sånt. Gud va roligt :) Men men. Kraaam

2010-09-14 @ 12:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0