1 maj

Härligt då klev vi in i maj månad och va faaan vad fort allting går =P på ett bra sätt ska jag väl tillägga!

I dag har vi bara gjort massa saker, först sov vi till kl 9 och det tackar vi för, sedan en snabb frukost innan vi gick ut och började bygga i hop sandlådan åt Tindra, sen vart de stressigt in till Falun där vi besiktade bilen, sedan passade vi på att åka till kupolen och Jula för att införskaffa lite saker, dock var studsmattorna slut =( men men. Sen när vi kom hem var det tråk väder ute så nu är vi inne och plockar efter gårdagen.

Sista april i går altså då började dagen ju helt underbart med fint väder, jobbade bara fram till lunch sen var vi hemma och lekte ute med alla andra barnen på gatan, sen inhandling för kvällen och väl till kvällen kom mamma o pappa, syster och hennes familj. Vi grillade och det blev sent så vi fick stressa bort till majkasen och fyverkeriet till slut =)b Tindra sov hon i sin vagn och hade hörselskydd på sig så hon märkte inte en skrutt. Tror vi satt ute på altanen fram till 1 tiden och det var jätte trevlig kväll ;D grannarna var också förståss med. Detta var 2 året jag var nykter på sista april och det går ju lika bra det =)

Gradiviteten är ju snart klar bara 6 veckor kvar!!!! guuud.

Bilder



I kväll blir det grillning igen ;D fransyska knöl får se hur det smakar. =P låter äckligt


Kommentarer
Postat av: Tessa Arvidsson

Ahhhh inte långt kvar nu eller =) Vad spännande.. Tycker det går så himla fort själv.. 12 veckor har vi kvar.. Har du inhandlat allt? Vi har lite smågrejjer kvar.. Men de största grejjerna är klar =) Vi måste ses innan det är dags bara..

2010-05-01 @ 18:43:35
Postat av: Angelica

Aaaah, bara sex veckor kvar!? Vad fort det har gått! =))Mysigt med bebismys! Tiden med bebis går alldeles för fort!

2010-05-02 @ 10:44:23
Postat av: Gabbe

Tessa- javisst går de fort =) kul då måste vi träffas i sommar óckså med våra bebisar ;D Vi har vagn, säng till Tindra och lite annat =P men vi hinner hoppas jag, hittar ingen vagn jag vill ha =/



Angelica- ja gud ja 6 veckor kvar och snart är hon också 1 år.

2010-05-02 @ 15:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0