4 Januari

Dålig uppdatering nu.

Vi håller på och rustar vårat vardagsrum för fullt här =) Vi lär passa på när Per är ledig. Det kommer bli så fint väggarna är vita, möblerna snart vita och så blir det en vägg med liggande panel. Hoppas vi blir klar bara men de gör vi när vi har tidspress. Nytt golv också blir det för den delen. Fullt upp med andra ord. I går fick lill strumpan vara hos mormor och morfar så vi kunde hålla på i lugn och ro.

Apropå lill strumpan våran så kan hon gå ;D Springer nästan. Det är lite vingligt och några rump smällar blir det allt men det är så dom lär sig och stabilare blir hon. =) Uppe på hennes rum i dag gick hon från ena sidan till den andra kanske upp mot  10-12 steg =) roligt, och en annan blir ju tårögd. Hon har ju slutat sovit på förmiddagarna nu innan lunch men det är bara för att hon sover så länge på morgon nu. Vi får ta promenaderna senare på dagarna nu.

Nyårslöfte = Inge gotta. undantag när det är kalas men man behöver inte äta så mycket. Bort med läsk för tusan. =) Vi får se hur det går. Start i dag måndag.

Hade bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0