10 Januari

åh nej i morgon är det måndag och det innebär att Per ska åka iväg och jobba igen =/ Har vart så skönt att ha honom hemma i så många dagar nu, det har vart som lite semester, men men tillbaka till verkligheten. =) I går insåg jag att det kommer bli jätte jobbigt att ha en liten bebis hemma och en 1,5 åring hemma och jag själv i veckorna med dem, men det är bara att se möjligheterna så kommer det att bli bra. Tur att det är sommar då när hon är som minst och behöver ha mycket mat och kommer att ammas ofta. Per blir ju hemma hela juli så det är bra. Sen ska ju Tindra börja på dagis i augusti också. Blir kanon det här ;D

Tindra har kommit ur sina sovrutiner och hon är så gnällig för att hon inte kan sova och det är så jobbigt =( usch. Bara grinar och grinar i går var det jätte jobbigt på kvällen innan sovdags men hon somna före 8 och vaknade 8 morgonen efter. Meeeeeeeeen under natten vakna hon och grina till 10865875489 gånger. Hoppas det blir bättre i dag för vi har vart på en rask promenad och då sov hon som hon brukar göra när vi går så jag hoppas hon hittar tillbaka till sina sovrutiner nu. Hoppas.

Vårat hjärta som vi älskar så mycket ;D


Kommentarer
Postat av: Katrin

Det är exakt lika här hemma, ingen ordning alls på Filippas sovtider. Hon somnar dock INTE så tidigt. I går somnade hon nog närmare halv tolv :/ Hon bara grinar.. Sen vaknar hon också på nätterna plus att hon vaknar tidigt på morgonen! Men man vet ju inte vad man ska göra åt det heller..

2010-01-10 @ 16:10:06
URL: http://katrinkjellsson.blogg.se/
Postat av: thyran

Tjaabbba! Jo allt är bra, hur är det själv ? :)

Jasså har vi hihi! Snygg eran vägg blev då.. sån vill ja också ha! När ja flyttar till hus nån gång i livet :P Pusskram

2010-01-11 @ 08:27:07
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0