Inlägg i dag igen

hehe har inget bättre för mig nu så jag kan lika gärna skriva några rader =P Dom ringde nu från skolverket och berätta att Tindra får sin plats på Robertsholms förskola weeeeeeeeeeej i april då kommer hon skolas in och det innebär att jag har 1 hel månad kvar att vara mamma ledig ;D Fast skulle vilja börja jobba i slutet av mars men vi får se mamma kanske kan vara barn vakt och pappa med för den delen men vi får se =) Lill gumman är ju så stor nu och ska få börja dagis pluttan!

Febern var en kort visit på fröken hon fick alvadon och välling till lunch sen har hon lekt och hjälpt mig och städat sen var vi ner till muntebo en sväng och åt glass med morfar och spela lite spel =) Nu somna hon dock på vägen hem i bilen så hon trynar lite här i soffan. Går aldrig att hålla henne vaken när man åker bil, helt omöjligt.

Våran omålade trapp och grind men det skas göras inom sin tid ;D tänk om vi hade låtit den vara vit tills vi bestämmde oss för att göra om den och inte låta den stå omålad så länge.


Kommentarer
Postat av: Angelica

De ringde från dagis till mig idag också och Jamie kommer också att börja uppe i Robertsholm =D

2010-02-18 @ 21:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0