5 December

Vad tusan håller jag på med?? Självklart är det December men jag har lyckats skrivit November på två rubriker i rad =P jaja.. Har kanske för mycket att tänka på vem vet!

Söndag i dag och vi har hunnit med en vänta tur och retur till valbo, jag hade fått på mailen att atalje stor och liten var på besök i valbo =) Dom kommer från gotland egentligen och gör resor runt i hela Sverige. Dom fotade Tindra när vi var på öland när hon var ett halv år så det passade bra att dom var just här nu när Novelia snart är ett halv år. Det jobbigaste med i dag var att vi kom in till 10 för det var då det stod på mailen att det skulle börja men när vi kom dit skulle det börja 11. Vi fick gå runt och runt en stund.

I dag ska vi hem till Pers lillebror Johan för att träffas och äta julmat och dra lott om vem vi ska köpa julklapp till. Det är bra för då blir det inte så mycket julklappar. Barnen får ju som vanligt mycket julklappar men vi vuxna drar lott =) Är inte så pigg i dag men det får gå ändå. Tindra och Novelia och också snoriga och hostiga.

Gladast!!



Världens längsta ögonfransar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0