4 april

Men god dagens!

Helt slut i kroppen är jag då vi averkat några timmar på aqua nova i borlänge och efter det 1 timmes promenad. Syster och hennes familj var också med till borlänge så det blev roligare då och så fick ju Per sällskap att åka de (läskiga) vatten tunnlarna tänker inte ge mig in på att försöka stava till de andra ordet. De hade en tunnel som man fick plats många på rad och den gillade Tindra ;D rekomenderar varm att åka dit om ni har barn.

Härlig promenad blev det också har nyss kommit in och villka vår känslor jag fick=) äntligen meeeeen efter sol kommer väl snö som vanligt man slutas aldrig förvånas.

Vi hade trevlig långfredag och påskafton uppe i balungstrand tog med kameran och började knäppa kort men sen tog batteriet slut (typiskt) Plump fick jag också spela och massa tok prat som vanligt. per somnade först som vanligt men vi andra (vuxna) satt uppe ett bra tag ;D Bra roligt hade vi.

Snart är påsken över bara i morgon kvar att vara ledig och då blir det att träffa carro och johannää som är på besök ;D vi ska nog titta på häst tävling och kanske färga mitt hår eller iallafall fylla i utväxten. =P

fortsatt trevlig dag hönni

Menybild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0