6 decembe

Godmorgon!

kör en liten morgon blogg =P Tjejen vaknade strax innan 8 och det var ju min tur att gå upp i dag så Per får sova någon timme till. Bra att turas om men oftast är det jag som får ligga och snosa =) I dag är det söndag då helgen bara rusar förbi som vanlig  och i dag är det 2:advent så då får vi tända ett till ljus till frukost mys ;D Om det inte regnar i dag ska vi göra en utflykt till skogen och grilla lite korv och ta hem nån mini gran som jag tänkte pynta till.

I går så koppla Per och nå grabbar in en ny varmvatten beredare som jämt har varm vatten så jag slipper elda =) weeej skönt skönt. Den gamla vi hade gick ju sönder i fredags och det lukta inte gott alls i källaren då precis.

Och i går med så gjorde Tindra illa sig stackarn, jag hade klätt på henne för vi skulle ut och gå men hon halka till på hall golvet där det är hårta klinkers platter och slog i munnen. bloood hennes sträng innanför överläppen sprack och jag blev jätte ledsen jag och tur att Per var hemma så han kunde sköta allt. Det är inte farligt att det händer och det läker igen snabbt men dom kan blöda en hel del. Hon verkade inte ha ont av det så det är tur. I dag mår hon toppen och inge blod. Hemskt när de slår sig.

mammas och pappas go hjärta då =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0