28 December

Hihi kollar på emil i lönneberga och tösen min ligger och sover på sin nalle puh puff så sött ;D Per han jobbar 3 dagar sen är han ledig i gen skönt =) Har knappt koll på dagarna man får fråga sig fram eller kolla på datorn haha.  Efter lunch kommer carro hit med sin systers barn så ska vi gå till lekparken och åka pulka sen tror jag säkert att det blir lite varm choklad och ost smörgås ;D

I går hade vi jätte trevligt men vi stannade inte så länge för Per skulle upp och jobba. Skönt att det bara var på andra sidan staketet vi var så vi hade inte så långt hem.

Ska kolla upp vilken dag vi ska åka till aqua nova badhuset det ska vara ett riktigt bra badhus. Hofors och sandviken duger inte att gå och bada i.


Kommentarer
Postat av: Tessa

Hej har ni haft en bra jul? Har inte vart i borlänge själv och badat men har hört att det ska vara kanon där.. SJälv åker vi till Gustavsvik efter nyår för äventyrsbadet där i Örebro, det ska bli jätteskoj! Vi får höras av och träffs lite snart tycker jag =) Ha det super..

2009-12-28 @ 10:46:25
Postat av: Gabbe

Hej hej Tessa! Ja en underbar jul och kul med Tindras första jul, hon ble inte ens rädd för jultomten =) härligt att ni också har haft en bra jul. åh vad kul man blir själv som ett barn när man kommer i vatten ;D klart vi ska ses här framöver. sköt om er kram

2009-12-28 @ 12:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0