20 December

håhåhå bara 4 dagar kvar nu ;D fan vad det går fort altså. Snö finns det också så det blir nog en vit jul om det inte kommer massa plusgrader nu som ska förstöra. I dag vakna Tindra kl 8 så det var bara att gå upp efter en liten stund och nu sitter vi här nere och hon har redan hunnit med massa bus. Som att riva ut alla handdukar i skåpet på toan (suck). Måste berätta att i går var Tindra i köket och jag trodde hon stod vid skåpet som inehåller massa plastburkar men nej hon stod vid skafferiet och hade hällt ut alla corneflakes på golvet och det var en hel del + alla popcorn påsar och diverse saker. jaja bara att städa upp ;D kul med Barn.

Ännu roligare när dom börjar gå, 3 steg har hon tagit som mest =) men hon blir så rädd när hon kommer ¨på sig själv att hon stått upp ett tag och sätter sig sakta ner =) Jag vet inte hur länge hon har kunnat gå mellan möbler och så men nu börjar hon allt mer börja gå själv =) kul. Kanske hon går helt på julafton då hehe.. Mammas duktiga tjej snart 11 månader också.

I dag då ta vara på söndagen, vi ska fixa på övervåningen och sen ska vi på 40 års kalas, det väntas smörgåstårta hihi ;D

Kamera så har vi köpt en ny =) skönt och den är bra också.

Frukost kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0